Magas kollagén tartalmú (60%) italpor hideg, és meleg italokhoz – tejszín ízesítésű

Fokozzuk a kávézás élményét tejszín ízű kollagén hozzáadásával!

 

Kiváló élettani hatások- kedvezően hat az ízületekre, csökkenti a mozgásszervi problémák tüneteit, valamint a bőr rugalmasságát fokozza, a ráncok mélységét csökkenti.

Kifejezetten ajánlott 40 feletti célcsoportok részére nők, és férfiak részére egyaránt.

Kiválóan alkalmazható a  napi munka, vagy sportolás okozta ízületi terhelések esetén.

Beviteli rendszeresség-a kávézás, vagy egyéb étkezésekhez javasolt felhasználása könnyen a napi megszokott eseményekhez rendezhető, így a napi rutin a bevitelre igen könnyen kialakítható. A rendszerességből adódó pozitív élettani hatások, már rövid idő elteltével érezhetőek. Fizikai munkavégző, sportolók, mozgásszervi fájdalommal küzdők már rövid használat után is eredményeket tapasztalhatnak.

Széleskörű felhasználhatóság-tejszínes ízével, és hidegen-melegen egyaránt történő felhasználhatóságával kíváló meleg italok, shakek, de akár vaníliás, túrós ételek, és édességek adalékanyagaként, de akár fagylaltok dúsítására is felhasználható.

Kellemes krémes tejszín íz. A kollagének új generációja, amit szívesen fogyasztunk, nem csak azért mert jót tesz, hanem mert finom.

A termék többféle piaci trendhez is kiválóan igazodik. Az egyik fő vonal a healty food -egészséges táplálkozás-tudatos táplálkozás. Ennek megfelelően a termék fogyasztàsával olyan anyag juttatható be a szervezetbe, mely az emberi életkor 40 évét követően a testünk önálló termelése leáll, és csak külső forrásból valósítható meg.

A másik vonal a beviteli szokásokra épül. A tejszínes ízvilág jól beilleszthető meleg italok cappucino, coffee latte, latte macchiato, forró csokolàdé, chai latte italokhoz, de tejszínes koktélok, shake-ek esetleg smiothie-k kollagéntartalmànak biztosítására is kiválóan alkalmas.

Kiszerelés:

4g-os tasak, 100 db/doboz