Lollo Caffe ORO pörkölt szemes kávé 1000g (egy adag kávé 40 Ft)

7 250 Ft
db
Raktáron
Intenzitás 7
Aroma 9
Testesség 8
Utóíz érzet 9

A Lollo Caffe ORO kávékeverék lágyan krémes és könnyű utóízzel azoknak is tökéletes választás, akik nem szeretik a kávé erős ízét.

Kóstold meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból! A Lollo Caffe ORO nagyon kellemes, bársonyos blend, amely bársonyosságát a keverékben található nagy Arabica hányadának köszönheti. Ez a tökéletes mindennapi kávé, amelyet bármikor fogyaszthatunk, amikor csak kedvünk támad hozzá. Elsősorban azok számára ajánlott, akik nem kedvelik a kávé savasságát és gyümölcsösségét.

A kávé összetétele 30% Robusta, 70% Arabica. A nagyobb arányú Arabica tartalom értékes és összetéveszthetetlen aromát, a megfelelő mennyiségű Robusta szemekkel keverve, gazdag ízvilágot ad az eszpresszónak. Az Arabica kávéknak két fontos jellegzetességük van, kisebb a koffeintartalmuk és gazdagabb az ízviláguk a Robusta-hoz képest. A tiszta Arabica termőhelytől, a kávészemek feldolgozási módjától és a pörköléstől függően sokféle aromával ajándékoznak meg bennünket.

Az olasz kávék különlegessége az elkészítésben rejlik: a kávépörkölés és a kávébab őrlésének művészetében. A kakaó, a dohány és a fűszerek ízjegyei teszik még különlegesebbé a keveréket. A dél-olaszországi pörkölésű kávészemek visszaadják egy csésze kávé elfogyasztásával a nápolyi élmények hangulatát. Dolce Vita kalandra fel!

Aromazárt csomagolásának köszönhetően frissességét hosszan megőrzi. Javasoljuk karos eszpresszó kávéfőzőkhöz, hagyományos kotyogós kávéfőzőkhöz, french press vagy filteres kávéfőzéshez egyaránt.

Tulajdonságok:

Lollo Caffe ORO pörkölt szemes kávé  (70% Arabica 30% Robusta)

Kiszerelés: 1000 g

Származási hely: Olaszország

 


Hasonló termékek