A Lollo Caffe NERO kávépárna, ízekkel és energiával teli olasz kávékeverék, a testes, erős és intenzív kávé kedvelőinek.

Kostóld meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból! 

A Lollo Caffe NERO egy ellenállhatatlan, krémes esszencia - ébresztő az érzékeknek és a léleknek, intenzív utóízzel társítva. Ha szereted a kávé intenzív, erős ízét, ez lesz a jó választás számodra. Kostóld meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból!

A kávé összetétele 80% Robusta, 20% Arabica. Az így kapott blendben az Arabica biztosítja a kellemes ízvilágot, a robusta pedig megfűszerezi testességével. Minden csésze Lollo Caffe kávéban megízlelheted az olasz kávéfőzés hagyományait.

Válaszd a Lollo Caffe NERO-t a reggelek tökéletes társának. Intenzív, erős, fűszeres, minden biztosított a tökéletes napkezdéshez. A dohány, a kakaó és a fűszerek ízjegyei teszik ellenálhatatlanná a keveréket. A Lollo Caffe kávépárnái jóvoltából nem kell lemondanod a kávékapszulák biztosította kényelemről akkor sem, ha környezettudatosan élsz.

A Lollo Caffe kávépárnák, nemcsak kiváló minőségűek, de természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak, ezért ha ezeket választod, akkor Te is teszel azért, hogy kevesebb műanyag hulladék kerüljön a környezetbe!

Tulajdonságok:

Terméknév: Lollo Caffe NERO kávé POD, kávépárna 

Összetétel: 20% Arabica 80% Robusta

Mérete: ESE.POD (kávépárna) 38 mm / 44 mm

Nettó töltősúly: 7,5 g