Teljes nádcukor, 100% -ban szárított cukornádlé, amelyet organikus módon állítanak elö.

“Édes harmónia”

Egy presszó kavé elkészítese során különös figyelmet fordítanak a baristák az ital alapízeinek egyensúlyára. A savas, édes és keserű ízek harmoniája teszi tökéletessé a presszókávét.

A MUSCOVADO cukor természetes előállításának köszönhetöen szintén rendelkezik enyhén savas ízzel. A hőkezelés hatására ez a nádcukor hasonlóan viselkedik mint a kávészemekben megtalálható cukrok a pörkölés közben, ezért van karamellás íze a vele járó keserűséggel.

Mivel mind a három alap íz megtalálható a Muscovado cukorban ezért kevésbé változtaja meg a presszókavé izének a hamóniáját, csupán kiemeli az édes ízeket. Tejes italokban is megtartja ezt az egyedi tulajdonságát.

 A nádcukrot vegyi növényvédő szerek és műtrágyák használata nélkül termesztenek és fenntartható módon betakarítanak a perui Amazonasban. A cukornádokat gondos mosás után, finoman préselik és a kapott levet dehidratálják, majd kizárólag lepárlás útján kristályosítják. 100% -ban természetes termék, puha textúrájú és finom karamellás ízű. Ez egy tápláló termék, amely megtartja melasz tartalmát, és természetes ásványi anyagait, nyomelemekben gazdag marad. Ez tökéletesen helyettesíti a finomított cukrokat. Nem tartalmaz szulfitokat, tartósítószereket és adalékokat.

Származási hely: Dél-Amerika, Peru, Amazonas régió

Kiszerelés: Stick csomagolás nátron papírban 5 g/ tasak és 150 db / karton