Lollo Caffe PERLAGE pörkölt szemes kávé (egy adag kávé 48 Ft)

8 600 Ft
db
Raktáron
Intenzitás 8

A Lollo Caffe PERLAGE pörkölt szemes kávé a legkiválóbb Robusta gazdag aromája ötvözve a különösen értékes Brazil Arabicával. 

Brazília  az egyik legnagyobb és leghíresebb kávétermelők közé tartozik. A világ kávétermesztésének egyharmadáért felel, így közel 150 éve már, hogy bolygónk leghatalmasabb kávétermesztőjévé emelkedett fel. Az arabica kávészemek savasságát édességével megtöri, és krémképző képességével különlegessé teszi, így szinte bármilyen más földekről érkező kávéválogatást értékesebbé tesz. Eszpresszóhoz különösen tökéletes választás.

A Lollo Caffe PERLAGE kávékeverékben a brazil Arabica és a legkiválóbb Robusta egyensúlya egy intenzív keveréket eredményez. A kávé összetétele: 60% Arabica és 40% Robusta. 

Az olasz pörkölde újabb "elit kategóriájú" blendje. Az eredmény egy tipikus nápolyi nugátos íz, enyhe citrusos jellemzővel, amely kikerekíti az ízélményt. Finom, elegáns aromák és gyümölcsös jegyek harmonikusak. Nagyon kiegyensúlyozott. Tökéletes espresszóként vagy bármilyen tejes kávé alapjaként.

Aromazárt csomagolásának köszönhetően frissességét hosszan megőrzi. Javasoljuk karos eszpresszó kávéfőzőkhöz, hagyományos kotyogós kávéfőzőkhöz, french press vagy filteres kávéfőzéshez egyaránt.

Tulajdonságok:

Lollo Caffe PERLAGE pörkölt szemes kávé  (60% Arabica, 40% Robusta)

Kiszerelés: 1000 g

Származási hely: Olaszország

 

 

 
Hasonló termékek