A Lollo Caffe ORO kávépárna lágyan krémes és könnyű utóízzel azoknak is tökéletes választás, akik nem szeretik a kávé erős ízét. 

Kóstold meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból! A Lollo Caffe ORO nagyon kellemes, bársonyos blend, amely bársonyosságát a keverékben található nagy Arabica hányadának köszönheti.

A kávé összetétele 30% Robusta, 70% Arabica. Az Arabica kávéknak két fontos jellegzetességük van, kisebb a koffeintartalmuk és gazdagabb az ízviláguk a Robusta-hoz képest. A tiszta Arabica termőhelytől, a kávécseresznyék feldolgozási módjától és a pörköléstől függően sokféle aromával ajándékoznak meg bennünket.

Az olasz kávék különlegessége az elkészítésben rejlik: a kávépörkölés és a kávébab őrlésének művészetében. A kakaó, a dohány és a fűszerek ízjegyei teszik még különlegesebbé a keveréket.

A Lollo Caffe kávépárnái jóvoltából nem kell lemondanod a kávékapszulák biztosította kényelemről akkor sem, ha környezettudatosan élsz. A Lollo Caffe kávépárnák, nemcsak kiváló minőségűek, de természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak, ezért ha ezeket választod, akkor Te is teszel azért, hogy földünkön kevesebb műanyag szemét legyen, így óvva bolygónkat!

Tulajdonságok:

Terméknév: Lollo Caffe NERO kávé POD, kávépárna

Összetétel: 70% Arabica 30% Robusta

Mérete: ESE.POD (kávépárna) 38 mm / 44 mm

Nettó töltősúly: 7,5 g