Lollo Caffé CLASSICO őrölt kávé 250g

990 Ft
db
Jelenleg nincs raktáron!
Érdeklődjön a termék beérkezéséről elérhetőségeinken.

A Lollo Caffe CLASSICO őrölt kávé egy tradicionális, lágy, testes keverék, amely ideális a nap bármely szakára. A méz-tónusú crema, és a friss pörkölés aromája, tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Gondolj egy finom kávéra! Mi jut eszedbe? Egyértelműen az olasz kávé. Egy igazán finom olasz kávé. Kostóld meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból! A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva a termékekhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használták fel. A CLASSICO kávé a kedvenc nápolyi stílusú eszpresszó tiszta kifejeződése.

A Lollo Caffe CLASSICO őrölt kávé fogyasztása ideális a nap bármely szakára. A kávé összetétele 50% Robusta, 50% Arabica. Ebben a különleges blendben az Arabica kellemes, mézes aromája tökéletesen kiegyenlíti a robusta testességét. A sűrű krémes rétegnek köszönhetően valódi ízélményben lehet részed!

Olaszországban a kávézásnak nagy kultúrája van. Előszeretettel fogyasztják a kávét reggel, délben, este, otthon, kávézóban, étteremben, az utcán, egyedül, családdal vagy barátokkal egyaránt. A Lollo Caffe CLASSICO-val te is megtapasztalhatod ezt a különleges élményt. A dohány és a fűszerek ízjegyei teszik még ellenálhatatlanabbá a keveréket.

Aromazárt csomagolásának köszönhetően frissességét hosszan megőrzi. Javasoljuk karos eszpresszó kávéfőzőkhöz, hagyományos kotyogós kávéfőzőkhöz, french press vagy filteres kávéfőzéshez egyaránt.

Tulajdonságok:

Lollo Caffe CLASSICO őrölt kávé (50% Arabica 50% Robusta)

Kiszerelés: 250 g

Származási hely: Olaszország

Hasonló termékek