A Lollo Caffe ARGENTO kávépárna igazi tradicionális testes keverék, jelentős mandulás felhanggal. Erős és őszinte kávé, amely krémességével és intenzív utóízével minden érzéket felébreszt.

Megkóstolnál egy valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból? A Lollo Caffe ARGENTO garantáltan minden érzéket felébreszt.

A kávé összetétele 55% Robusta, 45% Arabica. Ebben a különleges blendben az Arabica biztosítja a kellemes mandulás ízvilágot, a robusta pedig megfűszerezi testességével.

Olaszországban a kávéknak, a kávézásnak nagy kultúrája van. Rengeteg különféle ízletes kávéfajtát lehet kapni, hogy mindenki megtalálja számára a megfelelőt. Minden csésze Lollo Caffe kávéban egy legendás nápolyi kávékülönlegességet ízlelhetsz meg.

Válaszd a Lollo Caffe ARGENTO-t, mely tökéletes társa lesz a mindennapoknak. A dohány, a kakaó és a fűszerek ízjegyei teszik még különlegesebbé a keveréket. Fontos számodra a környezettudatosság?

A Lollo Caffe kávépárnái kényelmes kávéfőzést tesznek lehetővé a kávékapszulákhoz hasonlóan, ugyanakkor természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak. Így ha ezek közül a kávék közül választasz, akkor Te is teszel azért, hogy földünkön kevesebb műanyag szemét legyen, így óvva bolygónkat!

Tulajdonságok:

Terméknév: Lollo Caffe ARGENTO kávé POD, kávépárna

Összetétel: 45% Arabica 55% Robusta

Mérete: ESE.POD (kávépárna) 38 mm / 44 mm

Nettó töltősúly: 7,5 g