iskolakezdesi_lollo_akcio

Ha Te is szereted kávéval indítani a napot, vagy szívesen megpihensz napközben egy kávé mellett, jó helyen jársz. A Lollo Caffé szenvedélyes ízvilágú kávéi közt biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt. 

Iskolakezdési akciónk keretében pedig Lollo Caffé Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszuláink mellé most ajándék 30 db kávékapszulát küldünk. 

Mit kell tenned az ajándék kapszuláért? 

1. Rendelj min. 100 db Lollo Caffé Lavazza Espresso Point kávékapszulát az ORO, NERO vagy CLASSICO ízekből. Fontos, hogy a 100 db-os minimum mennyiség meghatározása egy ízre vonatkozik!

2. Rendelésed mellé elküldünk ajándékba még 30 db kapszulát. 

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő kávét? Ebben is segítünk.

Szereted az erőteljes ízeket? Indítsd a napod energikusan! A NERO Lollo Caffe Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula egy ízekkel és energiával teli keverék, megfelelő mennyiségű Robusta érintésével, hogy egy testes és erős kávét kaphassunk. Egy ellenállhatatlan, krémes esszencia-ébresztő az érzékeknek és a léleknek, intenzív utóízzel társítva. 

Rendeld meg ITT!

Lollo Caffé Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula

Tarts egy kis szünetet, töltődj fel! Ajánlunk hozzá egy tökéletes társat is: A CLASSICO Lollo Caffe Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula egy tradicionális, lágy, testes keverék, amely ideális a nap bármely szakára. A méz-tónusú crema, és a friss pörkölés aromája, tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. 

Rendeld meg ITT!

Lollo Caffé Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula

Szeretnéd feldobni a szürke hétköznapokat valami különleges íz élménnyel? Az ORO Lollo Caffe Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula egy tradicionális testes keverék, jelentős mandulás felhanggal. Próbáld ki, biztosan nem fogsz csalódni!

Rendeld meg ITT!

Lollo Caffé ORO Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula

Kellemes őszi napokat és energiát kívánunk mindenkinek!