valentin-napi-kampany-kep-2021.png

Olaszország a világ egyik legkülönlegesebb és legromantikusabb országa, nem véletlenül nevezik az olasz nyelvet, a “szerelem nyelvének”. Ha egyszer Olaszországba látogatsz, biztos lehetsz benne, hogy hangulata azonnal magával ragad és elvarázsol. 

Nincs ez másképp az olasz kávékkal sem, hiszen minden csepp kávé magában hordozza az olasz életérzés pillanatait. Fedezd fel Te is pároddal vagy szeretteiddel ezt a különleges élményt, és lepd meg Valentin-nap alkalmából kávé különlegességeinkkel. Vásárolj most 20.000.- Ft érték felett webáruházunkban, és rendelésed mellé 2 db egyedi, limitált Lollo Caffé kávés poharakat küldünk ajándékba. 

fb-valentin-2.png


Nehéz a választás? Ebben is segítünk! 

Mindegy milyen kávéfőződ van otthon, a Lollo Caffé kínálatában megtalálod a Nespresso, Lavazza kompatibilis kapszulákat, valamint kávépárnák között is tudsz válogatni. Ha szereted a frissen őrölt kávét, szemes kávé kínálatunk között érdemes válogatnod, de őrölt kávéink krémessége is biztosan elcsábít, ha megkóstolod. 

A Lollo Caffe NERO ízekkel és energiával teli olasz kávékeverék, megfelelő mennyiségű Arabica érintésével azoknak, akik a testes, erős és intenzív kávét szeretik.

A Lollo Caffe CLASSICO egy tradicionális, lágy, testes keverék a klasszikusok szerelmeseinek, amely ideális a nap bármely szakára. A méz-tónusú crema, és a friss pörkölés aromája, tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

A Lollo Caffe ORO pedig egy összetéveszthetetlen kellemes blend, amely bársonyosságát a keverékben található nagy Arabica hányadának köszönheti. Lágy krém és a könnyű utóíz azoknak is tökéletes választás, akik nem szeretik a kávé erős ízét.