cute-world-coffee-day-illustration-facebook-post-facebook-hirdetes-1.png

Mit is jelent a kávépárna, cialda, vagy más néven E.S.E. POD?  

Az E.S.E. az Easy Serving Espresso rövidítése, a kávépárna egyik fajtájának a megnevezése, ami tulajdonképpen a könnyen elkészíthető eszpresszót jelenti. Maga a technológia hasonló a kávékapszulák elvéhez, vagyis előre csomagolt kávé egységeket kell mindkét esetben egy szabvány kávéfőző gépbe betenni és lefőzni. 

Ahhoz, hogy egy igazán jó kávét tudjunk készíteni, odafigyelésre, pontosságra és tapasztalatra van szükség. A POD-os kávéfőzők legnagyobb előnye az állandóság, hogy mindig ugyanolyan magas minőségű kávé főzhető belőle, barista tudás nélkül. Nincs szükség mérésre, tömörítésre, elég a kávépárnát behelyezni a kávéfőzőbe, mely tartalmazza a megfelelő mennyiségű előkészített, tömörített kávét, és megnyomni a gombot. Az eredmény tökéletes lefőzési idő, krémesség és ízélmény. 

Mik a Lollo Caffe kávépárnás kávéfőzők előnyei?

  • A kávépárnákban optimális a kávé mennyisége és tömörítése egy tökéletes eszpresszó elkészítéséhez.
  • Gazdagon krémes, lágy eszpresszó élmény minden egyes csészében. 
  • A kávépárnák egyik legnagyobb előnye egyértelműen a kombatibilátás, hiszen a kávékapszulákkal ellentétben az E.S.E POD-ok nagyon sok kávégépbe jók, ellenben a kávékapszulákkal.
  • Gyors és veszteségmentes az elkészítése, a környezetbarát technológia és a gazdag ízvilág.

Nézd meg akciós Lollo Caffé kávéfőző kínálatunkat >> 

Mi a különbség a kávépárna és a kávékapszula között? 

Akár kávékapszulás, akár kávépárnás kávéfőzőt választunk, minden egyes lefőzés ugyanazt a minőséget garantálja.  

Mindkét technológiával gyorsan, jó minőségű kávét lehet készíteni, de az eljárások különbözőek. A Lollo Caffe kávépárnákban a frissen őrölt kávét két rétegű szűrőpapírba csomagolják, és légmentesen lezárják. A kávékapszula esetében egy műanyag kapszulába kerül a kávé őrlemény vagy az instant kávé, és ezt zárják le egy alumínium fedlappal, amit később a kávéfőzőgép egy tűszúrással kiszúr, amikor a kávét főzi 

A kávépárnás kávéfőző használata esetén nem keletkezik zacc, amit el kellene takarítani, hiszen a kávé a dupla papírcsomagolás miatt nem érintkezik a kávéfőzőgép felületével.

Lollo Caffe kávépárnái ugyanolyan kényelmes kávéfőzést tesznek lehetővé, mint kávékapszulás társai, ugyanakkor természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak. Így, ha ezek közül a kávék közül választasz, akkor Te is teszel azért, hogy földünkön kevesebb műanyag szemét legyen, így óvva bolygónkat! 

Lollo Caffé kávépárnáival a legjobb minőségű olasz kávékat juttatjuk el az otthonokba, hogy mindenki egyszerűen élvezhesse a tökéletes kávékészítés élményét. 

Ismerd meg a Lollo Caffé kávépárnák ízvilágát >>