Lollo Caffe GINSENG kávépárna, 1 adag

155 Ft
db
Raktáron

A Lollo Caffe GINSENG kávépárna a Ginzeng határozott és jellegzetes ízének harmonikus találkozása a tipikus Lollo blend-del párosítva. 

 

Kóstold meg ezt az igazi kávékülönlegességet Nápolyból! Az olasz kávéfogyasztási szokások nemcsak országonként, de még Olaszországon belül is eltérőek. Szicíliában, Nápolyban inkább törökösebb, kesernyésebb, koncentráltabb a kávé, és egészen fekete. Az édes Ginzeng kivonattal kiegészített elegáns és egyedi Lollo Caffe kávépárna ezt a telt ízt ellensúlyozza, az igazán pörgős napokért.

A ginzeng egy ősi, távol-keletről származó növényfajta, melynek a gyökeréből nyert értékes kivonat fokozza a szellemi és fizikai aktivitást. Remek élénkítő hatással bír, a fáradtság leküzdésében is nagy szerepet játszik. A legkiválóbb minőségű ginzeng kivonatot a legjobb minőségű Lollo Caffe blenddel egyesítve igazán különleges ízkombinációt kapunk, mely simogatja az érzékeinket és feltölt energiával.

A Lollo Caffe kávépárnái kényelmes kávéfőzést tesznek lehetővé a kávékapszulákhoz hasonlóan, ugyanakkor természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak. Így ha ezek közül a kávék közül választasz, akkor Te is teszel azért, hogy földünkön kevesebb műanyag szemét legyen, így óvva bolygónkat!

Tulajdonságok:

Terméknév: Lollo Caffe GINSENG kávé POD, kávépárna

Mérete: ESE.POD (kávépárna) 38 mm / 44 mm

Nettó töltősúly: 7,5 g

Hasonló termékek