A Lollo Caffe CLASSICO kávépárna egy tradicionális, lágy, testes keverék, amely ideális a nap bármely szakára. A méz-tónusú crema, és a friss pörkölés aromája, tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Gondolj egy finom kávéra! Mi jut eszedbe? Egyértelműen az olasz kávé. Egy igazán finom olasz kávé. Kostóld meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból!

A Lollo Caffe CLASSICO fogyasztása ideális a nap bármely szakára. A kávé összetétele 50% Robusta, 50% Arabica. Ebben a különleges blendben az Arabica kellemes, mézes aromája tökéletesen kiegyenlíti a robusta testességét.

Olaszországban a kávézásnak nagy kultúrája van. Előszeretettel fogyasztják a kávét reggel, délben, este, otthon, kávézóban, étteremben, az utcán, egyedül, családdal vagy barátokkal egyaránt. A Lollo Caffe CLASSICO-val te is megtapasztalhatod ezt a különleges élményt. A dohány és a fűszerek ízjegyei teszik még ellenálhatatlanabbá a keveréket. Egy jó kávé elkészítéséhez odafigyelésre és sok gyakorlatra van szükség.

Számít, hogy mennyi kávét teszünk a kávéfőzőbe, és milyen hőmérsékletű a víz. A tökéletes eredményhez állandóságra és pontosságra van szükség, és épp ezt a két előnyt nyújtják a kávépárnás kávéfőzők. A Lollo Caffe kávépárnái természetes úton rövid idő alatt lebomlanak, így ha fontos számodra a környzettudatosság, akkor sem kell lemondanod a kényelemről és a tökéletesen friss kávé élményéről.

Tulajdonságok:

Terméknév: Lollo Caffe CLASSICO kávé POD, kávépárna

Összetétel: 50% Arabica 50% Robusta

Mérete: ESE.POD (kávépárna) 38 mm / 44 mm

Nettó töltősúly: 7,5 g