Lollo Caffé CLASSICO Nespresso kompatibilis kávékapszula, 1 db

145 Ft
db
Raktáron
Intenzitás 8
Nespresso kompatibilis kávékapszula
Aroma 9
Testesség 8
Utóíz érzet 8

A Lollo Caffe CLASSICO Nespresso kompatibilis kávékapszulája egy tradicionális, lágy, testes keveréket tartalmaz, amely ideális a nap bármely szakára. A méz-tónusú crema, és a friss pörkölés aromája tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Gondolj egy finom kávéra! Mi jut eszedbe? Egyértelműen az olasz kávé. Egy igazán finom olasz kávé. Kostóld meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból! A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva a termékekhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használták fel. A CLASSICO kávé a kedvenc nápolyi stílusú eszpresszó tiszta kifejeződése.

A Lollo Caffe CLASSICO Nespresso kompatibilis kávékapszula keverékének fogyasztása ideális a nap bármely szakára, akár a reggeli ébresztő a cél, akár egy délutáni felfrissülés. A kávé összetétele 50% Robusta, 50% Arabica. Különleges aromájú, válogatott kávébabok tökéletes keveréke. Ebben a különleges blendben az Arabica kellemes, mézes aromája tökéletesen kiegyenlíti a robusta testességét. A sűrű krémes rétegnek köszönhetően valódi ízélményben lehet részed!

Olaszországban a kávézásnak nagy kultúrája van. Előszeretettel fogyasztják a kávét reggel, délben, este, otthon, kávézóban, étteremben, az utcán, egyedül, családdal vagy barátokkal egyaránt. A Lollo Caffe CLASSICO-val te is megtapasztalhatod ezt a különleges élményt. A dohány és a fűszerek ízjegyei teszik még ellenálhatatlanabbá a keveréket.

A frissen őrölt kávét az őrlés után azonnal a vákuumcsomagolt, fénytől és levegőtől védett kapszulákba töltik. Így aromájuk tökéletes, pontosan úgy, mint a frissen őrölt kávé esetében. A Nespresso kompatibilis kávékapszuláink előnye az egyszerű használattal párosuló egyenletesen kiváló minőség. Míg egy kézzel főzött kávé a környezettől és a kezeléstől függően mindig egy kicsit más lesz, a kapszulás kávé minden egyes csészéje tökéletesen egyforma minőséget kínál.

Tulajdonságok:

Lollo Caffe CLASSICO Nespresso kompatibilis kávékapszula (50% Arabica 50% Robusta)

Nettó töltősúly: 5,5 g

 
Hasonló termékek