Lollo Caffe CARAMELLO kávépárna, 1 adag

155 Ft
db
Jelenleg nincs raktáron!
Érdeklődjön a termék beérkezéséről elérhetőségeinken.

A Lollo Caffe CARAMELLO kávépárna egy új keverék, határozott édes karamell íz, egy testes espresso-val házasítva.

Szenvedélyes ízvilágú kávé egyenesen Nápolyból! A Lollo Caffe CARAMELLO egy testes espresso találkozása a határozott, édes karamell ízével. A karamellt hozzánk hasonlóan sokan szeretik, hiszen a pörkölt cukor íze és illata több száz éve csábít. A kiváló minőségű kávéval kiváló íz kombinációt alkot. Megízlelhetjük a kávé teljes testét, emellett a karamell édes nyomait is fellelhetjük.

Egy olasz mondás szerint: "A jó kávé sötét mint az éjszaka, édes mint a szerelem és forró mint a pokol..." (Michail Bakunin) Az olasz kávé kétségkívül egy fogalom már a világban, egy önálló márka és egy minőségi jelző, amely a kávé fogyasztókban bizalmat ébreszt. A Lollo Caffé kávépárnáival a legjobb minőségű olasz kávékat juttatjuk el az otthonokba, hogy mindenki egyszerűen élvezhesse a tökéletes kávékészítés élményét.

A Lollo Caffe ízesített kávépárnák kiváló minőségűek, és ráadásul természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak, ezért ha ezeket választod, akkor Te is sokat tettél azért, hogy kevesebb műanyag hulladék kerüljön a környezetbe!

Tulajdonságok:

Terméknév: Lollo Caffe CARAMELLO kávé POD, kávépárna

Mérete: ESE.POD (kávépárna) 38 mm / 44 mm

Nettó töltősúly: 7,5 g

 
Hasonló termékek