Lollo Caffe GRAN CUVÉE pörkölt szemes kávé 1000g (egy adag kávé 47 Ft)

8 400 Ft
db
Raktáron
Intenzitás 10

A Lollo Caffe GRAN CUVÉE kávékeverékben a tipikus déli testességet helyezték előtérbe, amelyhez az alapot egy nagyon tökéletes minőségü robusta biztositotta.

A Lollo Caffé GRAN CUVÉE az olasz pörkölde 2015 májusában bemutatott "elit kategóriába" sorolt kávékeveréke. Ebben a kategóriában elsőként megjelent blendjét nem az Arabica tartalommal emelték magasabb szintre, hanem a tipikus déli testességet előtérbe helyezve egy nagyon tökéletes minőségű Robusta szolgálja az alapot. A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva a termékekhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használták fel.

A GRAN CUVÉE kávékeverék olyan élményeket kínál minden érzékszervnek, hogy garantáltan a mindennapok kedvence lesz. Minden csésze Lollo Caffé kávéban megízlelheted az olasz kávéfőzés hagyományait.

A kávé összetétele 40% Robusta, 60% Arabica. A Robusta kiválasztott tulajdonságait a tipikus nagyon aromás közép-amerikai kávészemekkel kombinálva mesésen krémes, erős és határozott kávéhoz juttat. A dél-olasz pörkölésű kávé kirobbanó testességét ajánljuk a kávét élvezettel fogyasztók számára.

Tulajdonságok:

Lollo Caffe GRAN CUVÉE pörkölt szemes kávé (60% Arabica, 40% Robusta)

Kiszerelés: 1000 g

Származási hely: Olaszország

 

 

 
Hasonló termékek